• Καλέστε TAXI Online 

 • Κρατήσεις 

 • Ταξίδια στον Νομό αλλά και όπου αλλού θέλετε…

 • Μεταφορά Μαθητών – Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μαθητών αντιλαμβανόμενη βέβαια την ανάγκη και την ευαισθησία που έχουν αυτές η μετακίνησης προτείνοντας μια σειρά από λύσεις σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο . Τα ραδιοταξί μεταφέρουν εδώ και αρκετά χρόνια με απόλυτη επιτυχία και συνέπεια ένα μεγάλο ποσοστό από μαθητές των ειδικών σχολείων.

 • Υπηρεσία μεταφοράς αυτοκινήτου – Υπάρχουν κάποιες στιγμής που η κατάστασης που βιώνουμε  δεν μας επιτρέπουν να γυρίσουμε με το αυτοκίνητο μας στο σπίτι, με ένα τηλεφώνημα θα έχετε δυο οδηγούς της εταιρίας μας οι οποίοι θα μεταφέρουν ασφαλή τόσο εσάς όσο και το αμάξι σας στον προορισμό σας.

 • Συμμετοχή σε Κινηματογραφικά Σπότ & Διαφημίσεις

 • Υπηρεσίες για Εταιρίες & Επαγγελματίες – Η Ραδιοταξί Σερρών Α.Ε. με την νέα της νομική  μορφή που έχει εδώ και χρόνια είναι μια αμιγώς εμπορική επιχείρηση μεταφορικούς άεργου που ο Ν.3109/03  μας έδωσε τη δυνατότητα να συνάπτει συμβάσεις ολικής η μερικής μισθώσεις με φυσικά η νομικά πρόσωπα διαμορφώνοντας ελεύθερα και κατόπιν συμφωνίας το κόμιστρο. Δυνατότητα σύμβασης με την εταιρία μας έχουνε τόσο τα φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες) όσο και τα νομικά πρόσωπα (εταιρίες, δημόσιοι οργανισμοί, ιδρύματα κ.τ.λ.) η συμβάσεις δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρία να λειτουργεί επαγγελματικά με καθαρούς κανόνες και δεσμεύσεις απέναντι σε εσάς τους πελάτες.Για τις εταιρίες μπορούμε να παραλάβουμε τους πελάτες σας από τα αεροδρόμιο και λιμάνια Θεσσαλονίκης και Καβάλας καθώς επίσης και από σταθμούς τρένων και λεωφορείων διαθέτοντας και το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους.
  Το ίδιο ισχύσει και για πωλητές εταιριών για τους οποίους μπορούμε να διαθέτουμε όχι μόνο αυτοκίνητα της αρεσκείας τους αλλά και οδηγούς που γνωρίζουν άριστα κάθε επιχείρηση στο νομό.Για κάθε εταιρία και όχι μόνο υπάρχει η δυνατότητα τιμολόγησης καθώς και η πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και πιστωτικών καρτών.


 • Διαφημιστείτε στα TAXI μας… – Η «Ραδιοταξί Σερρών Α.Ε»  έχει έδρα την πόλη των Σερρών με 96 αυτοκίνητα από τα 110 στο σύνολο.Η πόλη έχει 80000 κατοίκους και 14000 φοιτητές.Οι υπηρεσίες των Ραδιοταξί καλύπτουν όλες τις μεταφορές εντός και εκτός πόλης αλλά και ολόκληρου του Νομού καθώς και διαδρομές στους γύρω νομούς Θεσ/νίκης -Κιλκίς -Δράμας – Καβάλας .Καθημερινά μεταφέρουμε περίπου στους 5000 επιβάτες διανύοντας συνολικά 10000 χλμ. Τα αυτοκίνητα μας σταθμεύουν σε 14 στάσεις από τις οποίες οι 8 είναι στο κέντρο της πόλης οι 3 σε σταθμούς τρένου και λεωφορείο οι 2 στα περίχωρα και μια στο Νοσοκομείο.

  Έχουμε τη δυνατότητα να διαφημίσουμε την εταιρεία σας με τους παρακρατώ τρόπους:

  1) Εξωτερικά στις δυο πόρτες δεξιά και αριστεία του αυτοκινήτου.
  2) Εσωτερικά στα δυο μπροστινά προσκέφαλα.