Σέρρες, 5/8/2015

Αγαπητέ συνάδελφε

Μετά την παρωδία “συνέλευση – συζήτηση” στις 29/07/2015 θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε μερικές απόψεις ,προτάσεις αλλά και αποφάσεις του Δ.Σ.

Θεωρούμε πρώτα ότι σε ένα κάλεσμα πρέπει να παραβρίσκονται όλοι ανεξάρτητα με το κατά πόσο σοβαρό η μη είναι το/τα θέματα που είναι για συζήτηση και το κατά πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν με τις απόψεις ή τις θέσεις της εκάστοτε διοίκησης. Το πιστεύω μας είναι ένα ισχυρό και ενωμένο Ρ/Τ με τις όποιες αντίθετες σε πρόσωπα και απόψεις – ιδέες υπάρχουν από τους συναδέλφους. Το Ρ/Τ έχει την πόρτα του ανοιχτή για όλους, για όλους αυτούς που σέβονται το επάγγελμα το συνάδελφο τις αποφάσεις και θέλουν να δουλέψουν για ένα ισχυρό , σεβαστό Ρ/Τ  και προσιτό για τους πελάτες σε αυτή την εποχή που ζούμε . Σεβόμαστε όλες τις τεκμηριωμένες απόψεις – ιδέες συναδέλφων και όχι αυτές που σκοπό έχουν μόνο να προσβάλουν το Δ/Σ ή μεμονωμένα μέλη του Δ/Σ γιατί θίχτηκαν τα συμφέροντα κάποιων. Λαλίστατοι συνάδελφοι στις στάσεις λένε πολλά, κατηγορούν και θίγουν συναδέλφους που προσφέρουν πολλά χάνοντας χρόνο στερώντας από τις οικογένειες τους έσοδα που σήμερα τα έχουμε ανάγκη όλοι ,για να μπορούμε όλοι μας να έχουμε ότι καλύτερο στο Ρ/Τ. Λόγια στις πιάτσες αποχή στις συνελεύσεις και τις περισσότερες φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα , γιατί κάποιοι πάντοτε βιάζονται να φύγουν γιατί ίσως κάποιους έτσι τους βολεύει και κάποιοι πάντοτε επιχειρούν και αλλάζουν τα θέματα αποπροσανατολίζοντας τα μέλη .Σε ένα σύνολο όταν κάτι γίνεται στραβό δεν φταίει ένας ,φταίνε πολλοί και όχι (τα κάνατε ) ποιοι κάναμε και τι κάναμε? Δεν αποφεύγουμε τις ευθύνες οι περισσότερες ανήκουν σε εμάς στο Δ/Σ, εμείς είμαστε υπεύθυνοι των συνελεύσεων των προτάσεων και γενικά των αποφάσεων σοβαρών και απλών θεμάτων με τις όποιες επιτυχίες και λάθη τα οποία έχουμε κάνει. Κάποιοι μας μισούν γιατί κάναμε πράξη αυτά που είχαμε υποσχεθεί όταν αυτοί δεν τα πίστευαν, κάποιοι μας κατηγορούν γιατί πάμε ενάντια στα συμφέροντα τους προστατεύοντας το σύνολο.

Το αν θα πετύχουμε σαν διοίκηση θα μας το δείξει ο χρόνος και η σύγκριση με τις προηγούμενες και τις επόμενες διοικήσεις, κάτι για οποίο δεν βλέπουμε δυστυχώς ενδιαφέρον.

Σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συνόλου του Ρ/Τ και της εταιρίας γενικότερα σύμφωνα πάντα με τους νόμους, το καταστατικό και ότι αυτά προστάζουν.

Συνέλευση θα γίνει όταν θα υπάρξει ανάγκη λήψης απόφασης που δεν θα μπορεί το Δ/Σ να πάρει μόνο του και όταν αυτό απαιτείται από το καταστατικό.

Το Δ/Σ θα συνεδριάζει κάθε δεύτερη Τετάρτη και θα δέχεται όλους όσους έχετε διάφορα θέματα για συζήτηση.

Επίσης το Ρ/Τ ήταν και θα είναι για όλους τους συναδέλφους γι ‘αυτό κατηγορηματικά λέμε ότι δεν θα κινηθούμε εναντίον κανενός συναδέλφου και δεν θα καταγγείλουμε κανένα.

 

ΤΟ Δ/Σ